Sandale ortopedice confortabile pentru femei, ideale chiar daca ai monturi

Caut incaltaminte de dama care sa fie cat mai confortabila pentru ca stau mult timp in picioare.
 Ce fel de pantofi pot purta daca lucrez mai mult in picioare ?

Pentru a te simti cat mai confortabil in pantofi cand este la munca, sau la plimbare si vrei sa te misti in voie fara sa te jeneze incaltamintea, atunci e bine sa incerci sa porti niste sandale cu talpa ortopedica.


Fie ca lucrezi in spital ca medic, asistenta, etc unde e mult de mers si alergat, sau esti la stand in magazin unde nu prea ai posibilitatea sa stai jos, sau esti la piata sau mergi mult pe jos in fiecare zi,  sandalele ortopedice sunt solutia ca sa nu te mai doara picioarele din cauza pantofilor necorespunzatori.

Azi venim cu recomandari de modele de sandale ortopedice profesionale care se pot ajusta in functie de picior si daca ti se umfla piciorul. Aceste sandale sunt ideale pentru persoanele care au monturi la picioare si isi gasesc cu greu incaltamintea potrivita.



Sandale dama ortopedice model Mjartan cumpara aici
Sandale dama ortopedice model Mjartan
cumpara aici
1- Sandale dama ortopedice Mjartan cu brant din gel. Foarte comode ideale de purtat cand e cald afara si aveti zile de lucru solicitante.

Culori disponibile albe, bej inchis, bej deschis. Marimi disponibile 37-42. Cat costa si de unde se pot cumpara ? Pretul este in jur de 119 lei.
Se pot achizitiona online direct pe acest site specializat pe incaltaminte ortopedica si saboti medicinali.

2- Sandale ortopedice Ortomed.  Confortabile, usoare si se potrivesc cu orice tinuta sau uniforma de lucru. Culori disponibile alb, bej sau negru.

Modele de sandale ortopedice Ortomed
detalii aici
Sandalele sunt din piele , au brant anatomic care se poate schimba.
Marimi disponibile 36,37,38,39,40,41,42. Talpa sandalelor este din poliuretan si este cusuta.

Ce pret au si de unde se pot cumpara aceste sandale Ortomed ortopedice ? O pereche de sandale costa in jur 229 lei.
Se pot comanda online direct in felul urmator:  sandale albe Ortomed -comanda pe acest link, cele de culoare neagra se pot gasi pe acest link, iar cele de culoare bej /nude se pot cumpara de pe acest link.

3 - Sandale femei cu talpa ortopedica profesionale PodoWell.

Material din piele cu brant cu suport plantar. Culori disponibile bej, rosu, alb sau negru. Marimi de la 35,36,37,38,39,40,41,42.
Sandale ortopedice PodoWell cumpara aici
Sandale ortopedice PodoWell
cumpara aici
vs
Extrem de confortabile, cu bretele usor ajustabile in functie de forma piciorului. Perfecte si pentru timp liber si pentru lucru.

Cat costa si unde se gasesc ? Pretul acestui model de sandale profesionale ortopedice din piele Podo Well este de aprox 449 lei. Se pot cumpara de pe internet de pe acest site.

Cine a folosit acest tip de sandale?  Aveti recomandari sau pareri ? Contraindicatii ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

...